TopTip

O nás

.

"Dohľad nad ochranou osobných údajov  ( v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z  a  NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 )
vykonáva v našej spoločnosti  ZODPOVEDNÁ OSOBA : p. Bc. Katarína PAVLOVÁ , emailový kontakt zo@eurotrading.sk. na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti."

Viac o ochrane osobných údajov Rádia LUMEN, spol. s r.o. nájdete tu.

Viac o ochrane osobných údajov PRE LUMEN, n.o. pre LUMEN KLUB, SIPO nájdete tu.

Viac o ochrane osobných údajov PRE LUMEN, n.o. newsletter nájdete tu.

 

 

Aktuálny program

    Na tento deň zatiaľ nie je vytvorený programový plán.

počasie

Počasie podľa
P. Jurčoviča

Vaše úmysly 20.06.2018

  • Milí poslucháči, svoje úmysly modlitieb nám posielajte emailom na umysel@lumen.sk
  • Všeobecný úmysel apoštolátu modlitby na jún: Aby sociálne siete vyzdvihovali solidaritu a rešpektovali druhých v ich odlišnostiach.
  • Úmysel KBS na jún: Nech sú prvoprijímajúci živo začlenení do života spoločenstiev našich farností.
  • Modlí sa o. Juraj Spuchľák, riaditeľ Rádia Lumen.
  • Za zomrelých Eduarda a Jozefa. Eva
  • Za Božiu pomoc pri skúškach v poslednom ročníku. Matúš
  • Za môjho manžela Mareka, aby našiel vieru v Boha, odpustil a aby sme zachránili naše manželstvo a rodinu. Veronika
  • Za zdravie a vyriešenie problémov so zdravím a Božiu pomoc pre Annu a Danu
  • Za zdravie a Božie požehnanie za moju sestru Máriu a jej rodinu. Sestra Valéria
Podporte vaše rádio LUMEN klub

Pre zlepšenie kvality našich stránok používame cookies. Tým, že pokračujete v prehliadaní stránok bez zmeny nastavenia vášho prehliadača súhlasíte s ich používaním. Viacej o používaní súborov cookies.