Rádio Lumen | Rádio Lumen

TopTip

O nás

.

"Dohľad nad ochranou osobných údajov  ( v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z  a  NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 )
vykonáva v našej spoločnosti  ZODPOVEDNÁ OSOBA : p. Bc. Katarína PAVLOVÁ , emailový kontakt zo@eurotrading.sk. na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti."

Viac o ochrane osobných údajov Rádia LUMEN, spol. s r.o. nájdete tu.

Viac o ochrane osobných údajov PRE LUMEN, n.o. pre LUMEN KLUB, SIPO nájdete tu.

Viac o ochrane osobných údajov PRE LUMEN, n.o. newsletter nájdete tu.

Viac o oboznámí so spracúvaním osobných údajov v PRE LUMENE nájdete tu

 

Aktuálny program

počasie

Počasie podľa
P. Jurčoviča

Akcia s Prodomom

Prodom - projekty domov
ponúka viac ako 880 projektov rodinných domov.

V prípade že do poznámky pri objednávke uvediete
"RADIO LUMEN"
automaticky získavate 5% zľavu na vybraný projekt domu.

Vaše úmysly 21.08.2018

  • Milí poslucháči, svoje úmysly modlitieb nám posielajte emailom na umysel@lumen.sk
  • Všeobecný úmysel apoštolátu modlitby na august: Aby závažné ekonomické a politické rozhodnutia slúžili na ochranu rodiny ako pokladu ľudského spoločenstva.
  • Úmysel KBS na august: Nech je prázdninový a dovolenkový oddych spojený aj s obnovou ducha v našom národe.
  • Modlí sa o. Pavol Jurčaga.
  • Za rýchle zotavenie a uzdravenie po operačnom zákroku pre novorodeniatko Adamka. Lucia s celou rodinou
  • Za zdravie a zmiernenie bolestí mojej sestry Ivety. Brat Andrej
Podporte vaše rádio LUMEN klub

Pre zlepšenie kvality našich stránok používame cookies. Tým, že pokračujete v prehliadaní stránok bez zmeny nastavenia vášho prehliadača súhlasíte s ich používaním. Viacej o používaní súborov cookies.