TopTip

O nás

.

"Dohľad nad ochranou osobných údajov  ( v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z  a  NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 )
vykonáva v našej spoločnosti  ZODPOVEDNÁ OSOBA : p. Bc. Katarína PAVLOVÁ , emailový kontakt zo@eurotrading.sk. na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti."

Viac o ochrane osobných údajov Rádia LUMEN, spol. s r.o. nájdete tu.

Viac o ochrane osobných údajov PRE LUMEN, n.o. pre LUMEN KLUB, SIPO nájdete tu.

Viac o ochrane osobných údajov PRE LUMEN, n.o. newsletter nájdete tu.

Viac o oboznámí so spracúvaním osobných údajov v PRE LUMENE nájdete tu

 

Aktuálny program

počasie

Počasie podľa
P. Jurčoviča

Vaše úmysly 21.07.2018

  • Milí poslucháči, svoje úmysly modlitieb nám posielajte emailom na umysel@lumen.sk
  • Všeobecný úmysel apoštolátu modlitby na júl: Aby kňazi, ktorí s námahou a v samote pastoračne pôsobia, pociťovali neustálu pomoc a podporu Pána a spoločenstva.
  • Úmysel KBS na júl: Nech sa oslavy dedičstva otcov našej viery, sv. Cyrila a Metoda, prejavia v živote národa.
  • Modlí sa o. Juraj Spuchľák, riaditeľ Rádia Lumen.
  • Za môjho ťažko chorého syna Petra, za jeho obrátenie, uzdravenie a návrat domov k svojim najbližším, za pokoj a požehnanie celej mojej rodiny. Mama
  • Za zdravie a Božie požehnanie pre moje dcéry Beátku a Julku, aby si našli dobrých veriacich manželov. Mama
  • Za zdravie babky. Dominika
Podporte vaše rádio LUMEN klub

Pre zlepšenie kvality našich stránok používame cookies. Tým, že pokračujete v prehliadaní stránok bez zmeny nastavenia vášho prehliadača súhlasíte s ich používaním. Viacej o používaní súborov cookies.