TopTip

Novinky
Na skok do kuchyne (5): ŽLČNÍK_Tekvicová nátierka

Na skok do kuchyne (5): ŽLČNÍK_Tekvicová nátierka

Prvýkrát vám v našom kulinárskom seriáli predstavujeme recept na nátierku. Výživová poradkyňa Eva Blaho ju odporúča najmä ľuďom, ktorí majú žlčníkové kamene. Dobrú chuť!

INGREDIENCIE: 4 porcie á 50g

200g tekvica hokkaido alebo maslová

1 muškátový oriešok mletý

štipka mletej škorice

citrónová šťava

soľ

 

POSTUP:

1. Tekvicu hokkaido nemusíme šúpať, maslovú ošúpeme.

2. Zbavíme jadierok, nakrájame na väčšie časti a dáme na plech.

3. Podlejeme vodou a dáme piecť cca 30 min. na 180°C.

4. Vyberieme, dáme do väčšej misky, pridáme korenie, šťavu a rozmixujeme. Dochutíme podľa potreby. 

Dobrú chuť!

 

Prečítajte si aj: 

Na skok do kuchyne (1): OBEZITA_Kapustové placky

Na skok do kuchyne (2): OBEZITA_Ríbezľové koláčiky

Na skok do kuchyne (3): CUKROVKA_Špenátové palacinky

Na skok do kuchyne (4): CUKROVKA_Kokosová pena

Podobné články

Aktuálny program

počasie

Počasie podľa
P. Jurčoviča

Akcia s Prodomom

Prodom - projekty domov
ponúka viac ako 880 projektov rodinných domov.

V prípade že do poznámky pri objednávke uvediete
"RADIO LUMEN"
automaticky získavate 5% zľavu na vybraný projekt domu.

Vaše úmysly 20.04.2019

  • Všeobecný úmysel apoštolátu modlitby na apríl: Za lekárov a humanitárnych pracovníkov, ktorí pomáhajú vo vojnových oblastiach a riskujú vlastné životy pre záchranu druhých
  • Úmysel KBS na apríl: Aby posolstvo veľkonočnej lásky naplnilo srdcia veriacich nádejou a dôverou v Božie Milosrdenstvo.
  • Chcete, aby sa za vás modlili kňazi v Rádiu LUMEN? Napíšte nám svoju prosbu na umysel@lumen.sk a my ju uverejníme na tomto mieste
Podporte vaše rádio LUMEN klub

Pre zlepšenie kvality našich stránok používame cookies. Tým, že pokračujete v prehliadaní stránok bez zmeny nastavenia vášho prehliadača súhlasíte s ich používaním. Viacej o používaní súborov cookies.