TopTip

Na skok do kuchyne (5): ŽLČNÍK_Tekvicová nátierka

Na skok do kuchyne (5): ŽLČNÍK_Tekvicová nátierka

Prvýkrát vám v našom kulinárskom seriáli predstavujeme recept na nátierku. Výživová poradkyňa Eva Blaho ju odporúča najmä ľuďom, ktorí majú žlčníkové kamene. Dobrú chuť!

INGREDIENCIE: 4 porcie á 50g

200g tekvica hokkaido alebo maslová

1 muškátový oriešok mletý

štipka mletej škorice

citrónová šťava

soľ

 

POSTUP:

1. Tekvicu hokkaido nemusíme šúpať, maslovú ošúpeme.

2. Zbavíme jadierok, nakrájame na väčšie časti a dáme na plech.

3. Podlejeme vodou a dáme piecť cca 30 min. na 180°C.

4. Vyberieme, dáme do väčšej misky, pridáme korenie, šťavu a rozmixujeme. Dochutíme podľa potreby. 

Dobrú chuť!

 

Prečítajte si aj: 

Na skok do kuchyne (1): OBEZITA_Kapustové placky

Na skok do kuchyne (2): OBEZITA_Ríbezľové koláčiky

Na skok do kuchyne (3): CUKROVKA_Špenátové palacinky

Na skok do kuchyne (4): CUKROVKA_Kokosová pena

Podobné články

Počúvajte naživo

Dodajte energiu našim vysielačom
Dodajte energiu našim vysielačom
Vyzbieraných je 513 €

Celková čiastka

6000 €

Zostávajúci čas

24 dní

Aktuálny program

    Na tento deň zatiaľ nie je vytvorený programový plán.
    Na tento deň zatiaľ nie je vytvorený programový plán.
    Na tento deň zatiaľ nie je vytvorený programový plán.

počasie

Počasie podľa
P. Jurčoviča
Darujte 2% Podporte vaše rádio Chcem byť patrónom Rádia Lumen

Táto stránka používa cookies

Súbory cookie používame na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránok, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na vylepšenie a prispôsobenie obsahu a reklám. Viac o cookies